(37)

Desperation

audiobook & e-book


"HuvudvÀrken var inte nÄdig, och han kravlade sig ur sÀngen och ut i badrummet. LÄngsamt klarnade tankarna. Det var ljust ute, sÄ han borde höra Sofie och Alexander med frukostbestyren i köket. Insikten slog ner som en blixt. De var inte hÀr. De var borta. Anders letade efter telefonen och slog hennes nummer igen. 'Numret du försöker nÄ, Àr inte i bruk.' Han ville kasta telefonen rakt in i vÀggen men behÀrskade sig."

Anders fru och son Àr försvunna och enligt hans svÀrmor har hon lÀmnat honom. NÀr de gifte sig fem Är tidigare var de lyckliga, men drömmen slogs till spillror nÀr det visade sig att Anders stÀndigt levde över sina tillgÄngar. Han kommer frÄn en förmögen familj, men de tvÄ sista generationerna av familjen hade lyckats tömma det sista ur bankvalven. Anders blir desperat, och börjar arbeta pÄ en plan för att skapa en ny förmögenhet. Men det Àr svÄrt att snabbt skapa en förmögenhet pÄ lagligt sÀtt, och det dröjer inte lÀnge innan Anders och kriminalkommissarie Birgitta Björkhammars vÀgar möts.

Anna Zeffer Àr en svensk författare till underhÄllningslitteratur. Hon Àr frÀmst kÀnd för sin romanserie om den ovanliga kriminalaren Birgitta Björkhammar. Romanerna Àr skrivna i samma Ädra som Camilla LÀckbergs eller Lars Keplers mest spÀnnande romaner.


Narrator: Maria Zeffer Johnsson
Duration: