(0)

Det her var aldrig sket, hvis Prince var i live

E-book


Ramona stĂ„r over for udfordringer pĂ„ alle fronter. Hendes chef presser hende konstant, hendes yngste barn er ved at lĂŠre at gĂ„ pĂ„ toilettet, hun har en mor, der ikke er bange for at kritisere hende, og som om det ikke var nok, er hendes mand utro. Derfor bliver den varslede voldsomme orkan blot endnu en udfordring, som Ramona mĂ„ klare. Mens hun kĂŠmper for at evakuere sin familie, tager hun ogsĂ„ et barn fra nabolaget under sine vinger – og selvfĂžlgelig klassens marsvin, Clarence Thomas.

Med en advarselslampe, der blinker insisterende i minivanens instrumentbrÊt, navigerer Ramona gennem politiets afspÊrringer og skybrud. Samtidig hÄndterer hun akutte toiletbehov, chefens krav og undskyldende beskeder fra sin utro mand, mens hun lÊnges efter de dage, hvor hendes liv var som en Prince-sang, fuld af sexet kreativitet og glÊde.

Det her var aldrig sket, hvis Prince var i live er en hylende morsom og hjertevarm historie om en kvinde, der er fanget midt i kaos, pÄ randen af at miste kontrollen over sit liv. Denne kvikke og vittige debutroman fÞlger Ramona gennem 48 hÊsblÊsende timer, hvor hendes verden vendes op og ned af hendes mands affÊre og den truende orkan.