(0)

Din inderste frygt (2) - Kia

audiobook & e-book


Kia har en hemmelighed... hendes far, som hun ikke har set i mange Är, sidder fÊngslet for et grusomt dobbeltmord, som blev omtalt med blodige detaljer i pressen. SÄ da hun starter pÄ en ny skole, er hun rystende nervÞs for, at de andre elever skal finde ud af noget om hendes baggrund. Der er dog én ting, hun frygter endnu mere, og det er, at hun slÊgter sin moderiske far pÄ. Hun har svÊrere og svÊrere ved at undertrykke onde tanker om de andre elever - isÊr ham Marius, der mobber hende hele tiden. Da en mystisk kniv dukker op pÄ hendes vÊrelse, bliver hun tvunget til at stille sig selv spÞrgsmÄlet: Kan det virkelig gÄ i arv at vÊre morder...?

"Din inderste frygt" er en barsk og anderledes gamerserie, der tager fat i alt det, bĂžrn frygter allermest. I en tid med pandemi, skruptossede verdensledere og internet-had kan verden gennem et barns Ăžjne ligne et sandt mareridt!

Jonas Wilmann (f. 1979) er en dansk forfatter, der primĂŠrt beskĂŠftiger sig med horror og dyster fantasi. Han har skrevet en lang rĂŠkke bĂžger siden 2009, blandt andet "Frygt-filerne", der vandt Ă„rets horrorudgivelse i 2012.