(0)

DRAB UDEN INDLYSENDE MOTIV : En udfordring for Team Milton

E-book


Hvad ville du gÞre, hvis du kom hjem til en nÊr pÄrÞrende og fandt vedkommende siddende dÞd i sofaen? Team Milton, bestÄende af Silas, Ibsen, Ella, Milton og deres chef, Li-Mei, kommer denne gang ud for en omfattende sag, der egentlig begynder med nogle influenzalignende udbrud i det lokale kor i Sundby. Det viser sig, at Betty, som er veninde til nogle af byens kormedlemmer, er fundet dÞd i hjemmet af sin datter. Betty var savnet pÄ jobbet, og derfor bliver der ringet til datteren. Det, der ser ud som en pludselig blodprop eller et slagtilfÊlde, viser sig at vÊre noget helt andet, som sÊtter fokus pÄ den ene af Bettys dÞtre.

Team Milton oplever, at flere mystiske hÊndelser sker i Sundby og de omkringliggende sundhedscentre i den vestlige del af Aarhus. Mystiske hospitalsindlÊggelser skal pludselig ogsÄ undersÞges, og sagen tager nye drejninger. SpÞrgsmÄlet er, hvor efterforskningen og opklaringen pÄ overraskende vis ender, og kan drab foregÄ uden motiv, nÄr der ligger en bevidst handling bag?

Ella kommer pÄ sit livs udfordring i forhold til sin mors forbrydelser, for hvordan lÞses dette dilemma? Li-Mei og Ming har uenigheder, men kan enes om, at de mÄ fÄ nye fÊlles venner, dog har Li-Mei andre distraktioner midt i det hele.