(0)

DRABELIGE BEKENDELSER : En udfordring for Team Milton

E-book


Hvordan ville du have det som medvidende om uhyrligheder, hvor din rolle er fastlÄst, og det kan fÄ fatale konsekvenser, hvis du bryder ud af rollen? Team Milton, som bestÄr af Silas, Ibsen, Ella og Milton og deres chef, Li-Mei, kommer denne gang ud for en sag, hvor en kvindelig sexarbejder findes drÊbt i skoven. I efterforskningsarbejdet med at finde ud af, hvorfor den kvinde skulle drÊbes, finder Team Milton ud af, at kvinden kun er en del af et stÞrre puslespil. De fÞres ind i en udenlandsk sexarbejders kummerlige slavetilvÊrelse.

Parret Astrid og Adams forÊldre har sommerhus i samme omrÄde og pÄ samme vej med fÄ huses mellemrum. De forelsker sig i hinanden, men kommer til at leve et facadeliv, som bag facaden er uhyggelig, og alting er langtfra normalt. SpÞrgsmÄlet er, om denne brik i puslespillet passer eller ej. Det bliver en udfordring at finde et motiv i denne opklaringssag, hvor sporene ikke er entydige.

Gravide Li-Mei og Ming lever ogsÄ et facadeliv i hver sin afdeling af lejligheden og sender billeder af lykkelig familieidyl hjem til Kina. SpÞrgsmÄlet er, hvor lÊnge det holder. Desuden bliver Ella virkelig forskrÊkket og grÊdefÊrdig over afslÞringer om sin mor, Oline. FÞlg med i bind 40, Drabelige bekendelser, og fÄ svar pÄ udviklingen pÄ alle fronter.