(94)

Dronningland: krim

audiobook


En bil har kjĂžrt inn i en fjellvegg. Bak rattet sitter en 42 Ă„r gammel kvinne. DĂžd.

Etter hvert som nyheten om dĂždsfallet sprer seg i bygda, blir det klart for politietterforsker Vigdis MalmstrĂžm at noe ikke stemmer. Skadene

pÄ bilen burde ha vÊrt stÞrre. Det er ingen bremsespor pÄ veien. Og veska, den ligger i baksetet - som om det har vÊrt en passasjer med i ulykkesbilen.

Samtidig brer uroen seg pÄ gÄrden til brÞdrene Jonny og Jarle Svartskog. Hvordan skal det gÄ med bilene de kjÞper og selger nÄr politiet banker pÄ? Hvem er egentlig Unn Hansen, som holder til pÄ gÄrden, som driver birÞkt i skogen, og som ingen vet hvor kommer fra? Og hva skjedde egentlig den sommerdagen for to Är siden, da ei nitten Är gammel jente forsvant sporlÞst fra bygda?

Mens Vigdis gjÞr det hun kan for Ä nÞste opp i de stadig mer innviklede trÄdene, glir vÄren over i trykkende sommervarme. Og i skogen summer

biene, pÄ oppdrag for dronningen. Uten henne har de ingen sjanse.

Med Dronningland har Eva Fretheim skrevet en krimroman utenom det vanlige. I et elegant, fortettet sprÄk fortelles en historie om sjalusi, hevn, begjÊr og lÞgn - og om dronningers uunngÄelige skifte.


Narrator: Kristin Grue

Duration:


3.5

94 ratings

Tone

11/14/2023

đŸ”„đŸ”„đŸ”„

Åse

9/17/2023

Rotete skrevet vanskelig Ă„ fĂ„ med seg plottet😒

Kjerstin

8/13/2023

veldig bra