(29)

Easy sleep

audiobook


EASYSLEEP

VÀggledd mindfulness meditation för att somna.

Denna vÀgleda mindfulness meditation av mindfulness instruktören Cathy Kristersson kan hjÀlpa dig att komma ner i varv, kommer till ro och somna lÀttare. Den kan ocksÄ anvÀndas nÀr du vaknar pÄ natten och har svÄrt att somna om.

Det kan anvÀndas av alla som har svÄrt att sova eller, om du sÄ vill, som en avslappningsövning nÀr du kÀnner att du behöver komma ner i varv. Det kan vara svÄrt att somna ibland nÀr man har mÄnga tankar i huvudet. Det kan vara minnen eller framtidsplanering, eller oro eller Àltande. Genom att öva upp din förmÄga att vara medvetet nÀrvarande i nuet blir det lÀttare att slÀppa taget om dessa tankar. Ett sÀtt Àr att för ditt fokus till din kropp och upplever hur det kÀnns i din kropp just nu. Om du skulle bli distraherad och ditt fokus hamna i Àltandet av det förflutna eller oro inför framtiden vilket Àr vÀldigt vanligt, bara notera detta och ge dig sjÀlv en ny chans att fokusera pÄ kroppen genom att föra tillbaka uppmÀrksamheten pÄ din kropp. Varje ögonblick Àr unik.

VÄra hjÀrnor Àr formbara och gÄr att trÀna precis som vÄra muskler. Ju fler ggr du lyssna pÄ den hÀr meditationen Easysleep desto lÀttare och snabbare blir det för dig att komma till ro eftersom dÄ trÀnar du hjÀrnan att slÀppa taget om allt som sjÀl din energi. IstÀllet kan du slappna av, somna lÀttare och sova bÀttre.

Cathy Kristersson Àr livscoach och mindfulnessinstruktör.