(12)

Ehdottoman rakkauden muistolle

audiobook & e-book


ÄÀrimmÀisessÀ petoksessa erottamattomat.

Jonas Gardellin eeppinen kuvaus suuresta solidaarisuudesta, ÀÀrimmÀisestÀ petoksesta ja kaiken kestÀvÀstÀ rakkaudesta.

15.11.1998 Jonas Gardell kuolee liikenneonnettomuudessa. Gardell on kirjoittanut kuusi romaania, joista viimeisin, Koomikon synty, on valtava menestys. Gardell on myös esiintynyt stand up -koomikkona ja hÀn on ensimmÀinen ihminen, joka on tehnyt yhden miehen show'n Tukholman konserttitalon suurella nÀyttÀmöllÀ. Gardell on kuollessaan 35-vuotias.

Romaani on kertomus Jonas Gardellista, mutta tarinan varastaa Jonaksen Ă€iti, kaunis ja fiksu IngegĂ€rd Rasmussen. Äiti on kuitenkin hullu, omalla tavallaan. Muodostuu terĂ€vĂ€piirteinen kuva perheestĂ€ ja suvusta, joka kietoo ikĂ€vĂ€t salaisuutensa keksittyjen legendojen kaapuun. Mutta Ă€iti ja poika ovat erottamattomat. IngegĂ€rd ja Jonas.

Ehdottoman rakkauden muistolle on Gardellin vahva paluu kirjallisuuden pariin loisteliaan ÄlĂ€ koskaan pyyhi kyyneleitĂ€ paljain kĂ€sin -trilogian jĂ€lkeen.

Jonas Gardell on ruotsalainen koomikko ja kirjailija, jonka edellinen suomennettu teoskokonaisuus oli ÄlĂ€ koskaan pyyhi kyyneleitĂ€ paljain kĂ€sin -trilogia. HĂ€n on viime aikoina ollut runsaasti esillĂ€ myös tv-kĂ€sikirjoittajana.


Narrator: Aku Laitinen
Duration: