(1)

Elske, glemme, tilgi ; Het lege, hemmelig far ; Veien hjem

E-book


Elske, glemme, tilgi

Legen Chase Montgomery fÄr sjokk da han ser igjen Emily Hoover pÄ akutten. Sist hun var der, lÄ hun blÞdende og forslÄtt, og det var hans feil.

NÄ er Emily tilbake igjen som sykepleier. Hun er selvstendig, fokusert og sterk. Men hennes hjerte er fortsatt skjÞrt og sÄrt. Chase er fast bestemt pÄ Ä vise Emily at hun er trygg i hans armer. Men spÞrsmÄlet er om hun er klar?

Het lege, hemmelig far

Leger ... og far! nr. 1

Spesialsykepleieren Julie Sterling kommer tilbake til hjemstedet som hun forlot med knust hjerte for flere Är siden. Hun vil gi sÞnnen James den tryggheten han sÄ sÄrt trenger, men det er et lite problem. Den nye sjefen hennes - legen og cowboyen Trevor Montgomery - er faren til James!

Trevor har aldri glemt natten med Julie. Å oppdage at han er far, gjĂžr ham bĂ„de glad og overrasket. Og pĂ„ toppen av det hele slĂ„r det fortsatt gnister mellom ham og Julie. Kan de bli en familie pĂ„ ordentlig?

Veien hjem

Da Jenna begynner Ä arbeide som sykepleier pÄ legesenteret i Fort Dyott, inngÄr hun og doktor Dermott en taus avtale. Romansen som spiret mellom dem for seks Är siden, er historie. NÄ skal forholdet deres utelukkende vÊre profesjonelt.

Jenna er rastlĂžs av natur og vet at hun snart kommer til Ă„ reise videre. Dermott har en fem Ă„r gammel sĂžnn som trenger all hans kjĂŠrlighet og omtanke. Å gĂ„ inn i et forhold ville bare gjĂžre tilvĂŠrelsen mer komplisert enn den allerede er. Men mens dagene gĂ„r, begynner de Ă„ undre. Er det mulig at de kan skape en ny fremtid - sammen?