(0)

En blandt andre

audiobook & e-book


En blandt andre undersĂžger med eftertĂŠnksomhed og charme den mangefacetterede kĂŠrlighed. Romanens hovedperson vil skrive sin kĂŠrlighedsbiografi om sine forskellige og hver for sig betydningsfulde relationer.

En aften sidder hovedpersonen Monique Schwitter hjemme og arbejder. Ungerne er puttet, og manden sidder og tjekker mails i et andet vÊrelse. Ved en pludselig indskydelse googler hun sin fÞrste kÊreste. Hun bliver chokeret. Dels over at erfare, at han har begÄet selvmord, dels over pludselig at erkende, at hun nÊsten ikke har tÊnkt pÄ ham i mange Är.

Hun begynder at stille sig selv en rĂŠkke spĂžrgsmĂ„l: Hvad er kĂŠrlighed egentlig? Hvordan kan den sĂ„dan komme og gĂ„ – hvor gĂ„r den hen, nĂ„r den gĂ„r ud? Og hvordan stĂ„r det egentlig til med den kĂŠrlighed, der sidder og arbejder eller ser fjernsyn inde ved siden af? Disse spĂžrgsmĂ„l bliver omdrejningspunktet i et romanprojekt. Hun vil skrive sin egen kĂŠrlighedsbiografi gennem skildringen af forholdet til tolv mĂŠnd, hun har kendt. Det bliver en virtuos fortĂŠlling om venskab, Ăžmhed, smerte, begĂŠr og sex. Og jo mere hun bevĂŠger sig ind i fortĂŠllingen om sin egen fortid, desto stĂŠrkere bliver kravet om at forholde sig til kĂŠrligheden nu og her. Et krav om handling.


Narrator: Nan Rostock

Duration: