(3)

En sista deal : svek och svarta pengar

audiobook & e-book


Lupita Mendez Àr advokat och problemlösare för Sinaloakartellen i Mexiko. Med livet som insats anvÀnder hon all sin kreativitet och allt sitt mod för att driva in en kokainskuld frÄn militÀren i San Pedro, ett laglöst land i Centralamerika. Hon tvekar inte att samtidigt ta hÀmnd pÄ mÀn som utnyttjat och förnedrat henne.

I en riggad upphandling blir Holmstroem Defence Industries en enkel mÄltavla för mutor som ska gÄ rakt ner i kartellens fickor. Den svenska vapentillverkaren pÄ ruinens brant drar sig inte för oortodoxa metoder för att vinna affÀren. I centrum stÄr tjÀnstemannen Ulf Didriksson, en bitter medelmÄtta som förvandlas till en manipulativ bedragare för att sjÀlv sko sig pÄ det olagliga pengaflödet. Som tvÄ rovdjur driver Lupita och Ulf affÀren framÄt pÄ var sin sida om Atlanten. Vad ingen av dem vet Àr att CIA Àr dem tÀtt i hÀlarna.

En sista deal Àr en spÀnningsroman om svek och svarta pengar.

Johan GyllenswÀrd har haft en internationell karriÀr i svenskt nÀringsliv dÀr han bott och verkat i Egypten, England, Mexiko och Holland. Han driver nu ett konsultföretag och skriver böcker. Debutromanen Kungens hemliga resa utkom 2020 och handlar om Gustav II Adolfs friarfÀrd till Berlin 1620.


Narrator: Lars Winclair

Duration: