(204)

Enkeli meditaatio: Paraneminen

audiobook


Anna itsellesi lahja. Ota vastaan enkeleiden parantavaa hoitoa ja anna paranemiselle mahdollisuus.

Meditaatio aktivoi kehosi syvÀÀ tietoisuutta ja tasoja, jotka ovat mielen takana. Voit saada yhteyden keho-mieli-sielu kokonaisuuteen.

Enkeleiden kanssa ihmeet ovat mahdollisia. Meditaatio mahdollistaa paranemisen, uudistumisen, eheytymisen ja tasapainon löytÀmisen. NÀe itsesi enkeleiden silmin ja luo paranemisen edellytykset yhdessÀ enkeleiden kanssa. Salli ihmeiden astua elÀmÀÀsi ja oivalla elÀmÀsi kauneus. KÀrsimyksestÀ voi vapautua. Nyt on sen aika.

Enkelimeditaatio Paraneminen sisÀltÀÀ kaksi hoitavaa ja voimauttavaa enkelimeditaatiota. EnsimmÀinen sopii pieneenkin hetkeen, kesto noin 3,5 minuuttia. JÀlkimmÀisen meditaation kesto on noin puoli tuntia. Voit kuunnella nÀitÀ erikseen tai yhdessÀ.

Sanni Nevalainen on Kauppatieteiden maisteri, Suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja ja kirjailija. Enkelikoulua Sanni on pitÀnyt yli 12 vuotta. HÀn myös maalaa ja opettaa intuitiivista maalaamista.

Viisas ElÀmÀ on julkaissut Sannilta Tie runsauteen meditaation, SyvÀrentoutus - Kiitos meditaation, enkelitrilogian Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa, Enkelit ystÀvinÀ, muistikirjan Rakkauden polulla sekÀ Katja Frangen kanssa tehdyt Intuitio-kortit.

www.valonvoimaa.fi