(10)

F for flugt

audiobook & e-book


Floral Beach var ikke meget af en by; seks gader lang og tre bred. Dens eneste bemĂŠrkelsesvĂŠrdige trĂŠk var en stribe sand mod Stillehavet. Det var pĂ„ denne sandstrand, sytten Ă„r tidligere, at Jean Timberlake var blevet fundet – kvalt.

Indbyggerne i Floral Beach tÊnkte ikke meget over den gamle historie, og sÊrligt ikke da Bailey Fowler, den dengang selverklÊrede morder, allerede var blevet dÞmt og fÊngslet for mordet. De var ikke engang sÊrligt bekymrede over, at Fowler, et Är efter mordet, forlod fÊngslet ved San Luis Obispo og forsvandt. Alle vidste jo, at Jean havde vÊret en vild unge. "Som mor, sÄ datter" sagde de. Det sagde de dog aldrig direkte til Shana Timberlake, der, uanset sine fejl, stadig sÞrgede over sit myrdede barn.

Og sÄ, ved rent og skÊrt held, stÞdte politiet ind i Bailey Fowler. Og der kom ubehagligt liv i en sag, der havde ligget stille i sytten Är.

For Fowlers far, der var gammel, syg og tÊt pÄ dÞden, var hans sÞns tilbagekomst chancen for at klinke gamle skÄr. For Kinsey Millhone var sagen langt ude, men hun valgte at tage den alligevel. Hun kunne ikke vide, at det ville vÊkke gemte lidenskaber, der havde ligget begravet lige under overfladen. Kinsey mÄ indse, at selv de varmeste fÞlelser kan blive helt forkvaklede og smelte sammen til dÞdbringende, altfortÊrende tidsindstillede bomber.


Narrator: Hanne Nielsen
Duration: