(0)

Familiestrid

E-book


Amy og hendes bror Fenton, der er børnebørn af den besnÌrende og smukke Lilith, kommer i 1860'erne fra Boston til London med det faste fortsÌt at opnü rigdom og berømmelse pü scenen. Men Amy har et andet og dybere mül, som für den nÌsten fyrre ür gamle familiefejde til at blusse op igen. Hendes søgen efter deres afdøde fars slÌgtninge bringer hende ind i en familiekonflikt, hun ikke kan forstü. Men den bringer hende ogsü et inderligt engagement til en ung mand, hvis tilhørsforhold til de stridende familier ikke er uden problemer.

Claire Rayner er født i London i 1932. Hun er uddannet sygeplejerske og har arbejdet pü flere forskellige hospitaler i London. Hendes store interesse for medicinske og sociale spørgsmül har resulteret i et stort antal artikler og fagbøger. "SlÌgten Lackland" er hendes store gennembrud som skønlitterÌr forfatter.

Claire Rayners krønike over Lackland-slÌgten strÌkker sig fra begyndelsen af 1800-tallet til langt op i det tyvende ürhundrede. Serien bestür af 12 bind, der büde kan lÌses enkeltvis og i forlÌngelse af hinanden.