(2)

Fortiden indhenter arkitekten bag Holocaust

audiobook


Manden stod bag drabet pÄ millioner af jÞder. Men nu skal regnskabet gÞres op.

Adolf Eichmann er navnet pÄ en af de mest berygtede nazister under anden verdenskrig. Efter krigen forsvandt han sporlÞst. NÊsten. 15 Är senere fÄr den Israelske efterretningstjeneste nys om, at Eichmann opholder sig i Argentina under en ny identitet. Ligesom mange andre nazister har han sÞgt tilflugt langt vÊk Europas mÞrke fortid. Israelerne beslutter sig for, at han skal stilles til regnskab for sine forbrydelser. Det her er historien, om hvordan det jÞdiske folk sÞgte retfÊrdighed for de uhyrligheder der blev begÄet mod dem.

Alle kneb gÊlder nÄr spioner og agenter jagter efterretninger. Under fremmede himmelstrÞg lever de ensomme liv under falske identiteter, udsendt af hemmelige tjenester med mÊrkelige bogstavkombinationer. I Undercover fortÊller journalist Thomas Hee historien om de mest spektakulÊre spion- og agentaktioner i nyere tid. Historier som nogle gange er sÄ vilde, at det er svÊrt at tro pÄ, at de faktisk har fundet sted.

Thomas Hee (f. 1977) er uddannet journalist fra Roskilde Universitet og har blandt andet arbejdet pÄ TV2 og pÄ Ritzaus bureau med sÊrligt fokus pÄ forsvars- og efterretningsstof.


Narrator: Thomas Hee
Duration: