(755)

Glukosrevolutionen

audiobook & e-book


Succéboken nu pÄ svenska - SÄld till 40 lÀnder! Glukosrevolutionen för bÀttre hÀlsa

Baserat pÄ banbrytande forskning och egen research ger biokemisten Jessie Inchauspé, Àven kÀnd som @glucosegoddess, enkla tips som hjÀlper oss att fÄ bukt med vÄrt blodsocker och dÀrigenom vÄr ohÀlsa utan mÀrkliga dieter eller att helt ge upp den mat vi Àlskar. Det handlar inte bara om vad du Àter, utan i vilken ordning och hur du kombinerar maten smarta hacks och insikter som kommer förÀndra ditt sÀtt att Àta.

Under de senaste fem Ären har forskare upptÀckt hur blodsockret pÄverkar oss alla inte bara diabetiker. Om du har för högt blodsocker gÄr du lÀttare upp i vikt och kÀnner du dig trött och hungrig hela tiden. Du kan Àven fÄ problem med akne och rynkor och hormonbalansen blir lidande. PÄ sikt kan Àven regelbundna blodsockertoppar bidra till kroniska sjukdomar som typ 2-diabetes, cancer, demens och hjÀrtsjukdom.

I den internationella succén Glukosrevolutionen balansera ditt blodsocker och förÀndra ditt liv delar Inchauspé med sig av banbrytande forskning och sin egen hÀlsoresa som fick henne att utveckla tio smarta, enkla lifehacks som effektivt kan sÀnka blodsockret. Utan att du behöver följa en strikt diet eller helt ge upp maten du Àlskar. Till exempel:

- Om du Àter maten i rÀtt ordning kan du lÀttare gÄ ner i vikt

- En dessert Àr mycket bÀttre Àn ett sött mellanmÄl eller fika

- Det finns en hemlig ingrediens som kan fÄ dig att njuta av sötsaker utan dÄligt samvete

UnderhÄllande och informativ egen research blandat med de senaste forskningsrönen Glukosrevolutionen Àr en bok full av insikter och aha-upplevelser om hur du omedelbart kan förbÀttra ditt liv och din hÀlsa.

Jessie Inchauspé (född 1992 i Frankrike) Àr biokemist och bÀstsÀljande författare med en tydlig mission att översÀtta banbrytande forskning till enkla tips som hjÀlper mÀnniskor att förbÀttra bÄde sin fysiska och psykiska hÀlsa. Hon har startat rörelsen/plattformen @glucosegoddess och har 1 miljon följare pÄ Instagram. Hon bor i Paris. Det var nÀr hon jobbade för ett nystartat företag i Silicon Valley som sysslade med genanalyser som hon insÄg att bra matvanor spelar större roll Àn vÄra gener nÀr det gÀller hÀlsa.


Narrator: Maria Borelius
Duration: