(434)

Hakoisten Anna

audiobook & e-book


AateliselÀmÀÀ ja rakkautta 1700-luvulla.

Hurmaavan aistillinen historiallinen romaani kuljettaa lukijansa 1700-luvulle ja keskelle erÀstÀ rakkaustarinaa. Uudessa sarjassa sukelletaan todellisiin naiskohtaloihin ja kiehtovaan kartanoelÀmÀÀn.

Anna Magdalena Lilliebrunnin maineessa on tahra, ja kaiken lisÀksi edessÀ hÀÀmöttÀÀ vanhanpiian osa. Jo kypsÀÀn ikÀÀn ehtineen Annan elÀmÀ kuitenkin saa uuden kÀÀnteen, kun naapurikartanon ÀkkivÀÀrÀ upseeri Karl Gustaf Uggla nimetÀÀn hÀnen aviopuolisokseen.

Hakoisten kartanossa vastassa on hyinen tunnelma. KylmÀkiskoiset sukulaiset ja miehen rakastajatar pitÀvÀt huolen siitÀ, ettei tuore miniÀ pÀÀse kotiutumaan saati nostamaan itseÀÀn talon rouvaksi. Kykeneekö omapÀinen ja sinnikÀs Anna silti elÀmÀÀn tavalla, johon uskoo?

Taiturimainen romaani aloittaa Hakoisten naiset -sarjan, joka sukeltaa Hakoisten kartanon todellisiin naiskohtaloihin ja kertoo menneistÀ ajoista silmiÀhivelevÀn postikorttimaisin kuvin.

”Jos olet aikoinaan ahminut Kaari Utrion tuotantoa, tĂ€mĂ€ on suorastaan must-lukukokemus.”

– Gloria Rosenbergin romaanista Ninon – Rakkauden mestari.

Hakoisten Anna on Hakoisten naiset -sarjan ensimmÀinen osa.

Riikka-Maria Rosenberg (FT, s. 1977) on historioitsija ja kirjailija, joka herĂ€ttÀÀ menneisyyden naiskohtalot kiehtovasti eloon ja pohjaa teoksensa syvĂ€lliseen taustatyöhön. Historiallisen romaanin saralla Rosenberg debytoi teoksellaan Ninon – Rakkauden mestari (Teos 2021). Rosenberg on myös toimittanut ja kirjoittanut barokin ajan pariisittarista tietokirjoja. HĂ€n asuu HelsingissĂ€ ja HĂ€meessĂ€ Janakkalan Hakoisissa.


Narrator: Sanna Majuri
Duration: