(1)

Happy food

E-book


Happy Food er en bog om, hvordan mad pÄvirker vores lykkefÞlelse og har potentiale til at forandre lÊserens liv.

Begge forfattere har arbejdet med mad det meste af deres voksenliv, men fÞrst for nyligt har de fundet ud af, hvordan maden kan vÊre en game changer for, hvordan vi har det mentalt. Indsigten i, hvordan maden pÄvirker vores tarmbakterier, har allerede kastet helt nyt lys over de mest almindelige livsstilssygdomme. Denne bog beskÊftiger sig med den nÊste revolution, nemlig hvordan den mad, vi spiser, pÄvirker vores psykiske velvÊre.

Ny forskning peger pÄ, at moderne spisevaner ikke blot er skyld i fedme, diabetes, glutenintolerance og mavetarmsygdomme. De er ogsÄ kilde til psykisk sygdom og ubalance. Vores tarmbakterier har indflydelse pÄ hjernen, og hvis ikke de gode af slagsen fÄr den mad, der fÄr dem til at trives, pÄvirker det vores psykiske velbefindende.

Heldigvis gÊlder princippet ogsÄ den anden vej: Med den rigtige mad pÄ tallerkenen kan vi pÄvirke hjernen, sÄ bÄde humÞret og energiniveauet fÄr et lÞft. Den kan endda vÊre med til at afhjÊlpe angst og svÊr depression.

Happy Food guider lÊseren igennem den seneste spÊndende forskning og viser, hvordan rigtig, naturlig mad i modsÊtning til bl.a. forarbejdede fÞdevarer hjÊlper os med at fÄ hjernen i topform. Den indeholder 38 nemme opskrifter pÄ mad, der er god og helbredende for bÄde krop og sjÊl.