(9)

Havkatten

audiobook


I ür 1906 ankommer kong Oscar d. 2 til kurstedet Marstrand. Rundt om ham flokkes societetet, og i løbet af to intensive sommermüneder bliver der knyttet kontakter og skabt intriger alt imens der dyrkes tang- og mudderbade.

Direktør Lundgren bor sammen med sin familie pü Turisthotellet, selvom han slet ikke har rüd til det. Men forhübentlig kan den styrkende havluft kurere hans syge datter Karolina, og müske vil de oven i købet finde hende en velhavende mand.

Men det sociale spil viser sig at vÌre farligt, og ufrivilligt drages Karolina ind i societetets intriger. Hun møder grev Douglas Lagercreutz og alt ser ud til at falde pü plads, indtil det gür op for hende, at greven ogsü spiller et spil. Et spil med urimeligt høje indsatser.

En aften i maj 2013 øver Marstrands redningstjeneste røgdykning pü det prestigefyldte, men noget forfaldne Turisthotellet. Øvelserne für en brat ende da brandmÌndene finder en død mand og Karin Adler hos kriminalpolitiet i Gøteborg tilkaldes for at undersøge sagen. Alt tyder pü, at manden er blevet myrdet, men hvem kan tÌnkes at have vinding ved hans død?


Narrator: Anja Owe
Duration: