(96)

Her var en mand

audiobook & e-book


"Her var en mand" er det syvende og sidste bind i Clifton-krøniken. Jeffrey Archer afslutter den episke saga om familierne Clifton og Barrington og deres turbulente liv i 1978-1982 i denne medrivende fortÌlling om intriger, magt og kÌrlighed.

Den verdensberømte forfatter Harry Clifton er i fuld gang med at skrive sit nÌste store vÌrk, mens hans hustru, Emma, er ved at afslutte sine mange ür som bestyrelsesformand og for alvor drosle ned for arbejdet. Et uventet telefonopkald spÌnder dog ben for den plan.

I England har magten igen skiftet hĂŚnder, og Giles mĂĽ nu sĂĽ smĂĽt indstille sig pĂĽ et roligt familieliv med sin hustru, Karin. Men alting er ikke, som det ser ud, og ogsĂĽ den plan gĂĽr i vasken.

"Underholdende slægtsroman, der har det hele" – Litteratursiden om Clifton-Krøniken

"Førsteklasses håndværk" – Weekendavisen om Clifton-krøniken

"Her var en mand" er syvende og sidste bind i Clifton-krøniken, en episk fortÌlling om magt, forrÌderi og familiebünd.

Jeffrey Archer (f. 1940) er en engelsk forfatter, der primÌrt er kendt for sine mange spÌndingsromaner, som har solgt over 330 millioner eksemplarer verden over. Udover sine spÌndingsromaner har Archer ogsü udgivet noveller, fÌngselsdagbøger og børne- og ungdomslitteratur. Ved siden af sin forfatterkarriere har Archer vÌret aktiv inden for engelsk politik og blandt andet vÌret nÌstformand for det Konservative Parti (1985-86). Efter en sag om mened mütte Archer afsone en fÌngselsdom i 2001-03. Om det ophold udgav han tre bøger.


Narrator: Jesper Bøllehuus
Duration: