(12)

Hercule Poirots jul

audiobook & e-book


Den excentriske og manipulerende rigmand Simeon Lee inviterer hele sin familie hjem til jul, selvom mange af dem ikke har set hinanden i Ärevis. I blandt dem er der ogsÄ et par stykker, som ingen i selskabet fÞr har mÞdt, men ingen har nogen grund til at tvivle pÄ hinandens identitet. Simeon har tjent sin formue i Afrikas diamantminer, og han har ikke skyet nogen midler for at opnÄ, hvad han vil have.

Ved denne jul indhenter hans fortid ham imidlertid, og inden familien har nÄet at slÄ sig ned i stuen nedenunder, hÞrer de et skrig fra Simeons vÊrelse. Da de endelig fÄr mast dÞren op, finder de den gamle gnier livlÞs pÄ gulvet med halsen skÄret over. Det er op til Hercule Poirot at lÞse mordgÄden, og sÄ snart han kradser i overfladen af den pÊne familie, falder facaden sammen og afslÞrer et vÊld af motiver til mord.

Hercule Poirot er Agatha Christies belgiske privatdetektiv, der er lige sÄ genial, som han er sÊr. De mindste detaljer kan fÞre til, at Poirot kan opklare en sag, som politiet er kÞrt fast i, og med sin mindre begavede partner, kaptajn Hastings, bliver han hyret til at opklare de mest fantastiske og bizarre mysterier.

Agatha Christie (1890-1976) er Englands ukronede krimidronning og skaberen af kendte og elskede figurer som mesterdetektiven Hercule Poirot og den lettere pÄtrÊngende, men ikke desto mindre geniale Miss Marple.

Agatha Christie er den bedst sÊlgende krimiforfatter i verden, og hendes bÞger er oversat til flere sprog end William Shakespeares. Mange af romanerne er tilmed blevet lavet til bÄde film, TV og sat op pÄ hÊderkronede teatre.


Narrator: Carsten Warming
Duration: