(3)

Hertug i knibe

audiobook & e-book


Kaptajn Maximus Harcourt, hertugen af Alderidge, kan hÄndtere alt fra tropiske storme og havets vrede til de mest barske pirater. Men synet af en nÞgen jarl uden en trevl pÄ kroppen, bundet fast til hans sÞsters seng, er alligevel for meget. Der er kun ét sted, han kan fÄ hjÊlp: detektivbureauet Chegarre & Associates i London, der ledes af den kyndige og ubelejligt charmerende miss Ivory Moore.

Miss Moore er kendt for at kunne glatte selv de stÞrste skandaler ud, og selvom Max aldrig har mÞdt en mere flabet og egenrÄdig kvinde, har han desperat brug for hendes hjÊlp.

Max har svÊrt ved at tilpasse sig rollen som hertug, og Ivory har mÄttet kÊmpe for at nÄ til, hvor hun er i dag. MÄske er de lige prÊcis, hvad de hver isÊr har brug for? FÞr Max ved af det, stÄr det klart, at hans ellers sÄ kyniske hjerte ligger i hendes hÊnder.

Hertug i knibe er fĂžrste selvstĂŠndige bind i Kelly Bowens nye historiske romance-serie, A Season for Scandal, der er perfekt til fans af Lisa Kleypas, Tessa Dare og Sarah MacLean.


Narrator: Kristine Brendstrup

Duration: