(4)

I baghaven - Venner for livet

audiobook


I baghaven: Venner for livet

I denne episode bliver vi i baghaven og ser nÊrmere pÄ de trofaste, nuttede og hjÊlpsomme venner man kan fÄ i krat og kroge, hvis man lader grÊs og bede stÄ. Og der er altsÄ mange rigtig gode grunde til at vÊre doven med havearbejdet. For rod i haven er bÄde buffetbord og gemmested for nogle af de pelsede, piggede og paddede dyr, som langt de fleste af os kender.

Mange af os tror mÄske, vi har mistet kontakten med naturen, men den er lige sÄ tÊt pÄ, som den altid har vÊret. For selvom du mÄske ikke lÊgger mÊrke til det, vrimler det med liv omkring dig. Men hvad ved du egentlig om alle de dyr, der kravler, kagler og springer rundt omkring dig?

\nHar du for eksempel nogensinde tÊnkt over, om rotter griner, nÄr de bliver kildet, eller om du burde kysse en skrubtudse? Det har Anders Kofoed. Han er biolog og naturformidler, og han elsker at fortÊlle om al den natur, der er omkring os. I denne podcastserie tager han dig og hele familien helt tÊt pÄ naturen.

\n

Anders Kofoed er biolog og naturformidler, og han elsker at fortĂŠlle sjove, skĂžre, mĂŠrkvĂŠrdige men frem for alt sande historier om alt fra naturen. rnAnders Kofoed er kendt som fast naturekspert pĂ„ TV2 og har udgivet flere bĂžger, blandt andet opslagsvĂŠrket ’Anders Kofoeds store bog om naturen’ fra 2019.rn