(91)

I ruiner

audiobook & e-book


Finanskrise og folkemord, et Europa under pres, et forstyrret nÞdhjÊlps-system og kernefamiliens kollaps. Morten Pape takler nogle af det 21. Ärhundredes stÞrste spÞrgsmÄl i sin episke afslutning pÄ Amager-trilogien.

Amalie vokser op pÄ Ugandavej blandt Vestamagers endelÞse rÊkker af parcelhuse. Alt er tilsyneladende hÄblÞst normalt i den lille familie. Men indenunder facaden lurer katastrofen.

Efter Amagerbankens dramatiske krak i 2011 blÊser fundamentet langsomt vÊk under Amalies familie. ForÊldrene bliver skilt, familien bliver spredt for alle vinde, og Amalie skal nu forsÞge at finde sig selv langt vÊk fra den idyl og tryghed, hun ellers troede, hun kendte sÄ godt.

Da Amalie mÞder en kvinde, som har overlevet folkemordet i hjemlandet Rwanda, fÄr hun et nyt perspektiv pÄ godhedens mangler og ondskabens uendelige spÊndvidde. En ondskab, hun selv gradvist erfarer, ogsÄ har huseret i hendes egen familie 


I ruiner<\i> er en stort anlagt roman om dem, der tier, og dermed samtykker – i familien, i lokalsamfundet og pĂ„ verdensplan. Den er tredje og sidste selvstĂŠndige bind i Amager-trilogien, som ogsĂ„ bestĂ„r af Planen<\i> og Guds bedste bĂžrn<\i>.


Narrator: Signe Amtoft
Duration: