(0)

Ingen ond mand

E-book


SOS Alarm, hvad er der sket?

Hallo, I mĂĽ sende noget politi med det samme. Der er en bande, der er i gang med at voldtage en pige i parkeringskĂŚlderen i Tensta Centrum.

ParkeringskĂŚlderen i Tensta Centrum sagde du?

Ja, I bliver nødt til at skynde jer.

Hvad hedder du, og hvad er dit telefonnummer?

Drop nu bare det der, og send noget politi. De er i gang med hende nu, mens vi snakker, vÌr nu søde at skynde jer.

Abdi, den unge leder af et af det vestlige Stockholms kriminelle netvÌrk, findes myrdet ved en büdebro i Mälaren. Den mishandlede krop bÌrer spor af tortur, og kriminalkommissÌr Irina Kovic für sammen med sit team til opgave at opklare sagen under ledelse af Mats Ljunggren fra Anklagemyndigheden.

Mordet forventes at føre til en eskalering i bandekonflikten, og politiet holder sÌrligt øje med to bandeledere i Abdis omgangskreds: Karim og Slobodan. Men efterforskerne kobler sagen til en tidligere gruppevoldtÌgt, som et vidne forsøgte at stoppe ved at tilkalde politiet. Omdrejningspunktet for hÌndelsen er en ung kvinde fra den stockholmske overklasse, hendes familie og hendes kÌreste, en ambitiøs lÌgestuderende.

I skÌringspunktet mellem voldskriminalitet i forstÌderne og byens overklassemiljøer er det svÌrt at afgøre, hvem der er ond, og hvem der er god. Prisen for retfÌrdighed er høj, men müske endnu højere for selv at definere den?