(6246)

Isbrytare

audiobook & e-book


Efter succéstarten med "Stormvakt" är Kristina Ohlsson tillbaka med sin andra Strindbergdeckare: "Isbrytare". Nu ligger vintern vit på Hovenäset och August är lyckligare än på länge. Hans butik, Strindbergs Second hand, går strålande och han är dessutom nyförälskad.

Men en iskall januarinatt skakas den paradisiska tillvaron av en brand som ödelägger två sjöbodar. Den ena är Augusts och den andra ägs av Axel Ehnbom, en äldre man som bott på Hovenäset i hela sitt liv. Kriminalinspektören Maria Martinsson sliter med utredningen som snabbt utvidgas till att även omfatta ett mord. Någon på Hovenäset ruvar på riktigt mörka hemligheter. Samtidigt närmar sig faran från ett helt annat håll. Snart går varken Maria eller August säker…


Narrator: Martin Wallström
Duration:

4.2

6246 ratings

Karoline

10/23/2023

Plottet er godt, men handlingen er altfor sakte. Mye gjentakelser og unødvendige forklaringer. Forfatteren stoler ikke på at leserne henger med. Synd, for utgangspunktet er bra! Innleser er også veldig behagelig. Men jeg var på nippet til å bli irritert da det var tre timer igjen, så jeg kommer ikke til å høre på flere bøker i serien.

Asgeir

9/18/2023

Veldig bra handling og aktivitet hele tiden,men litt for mange navn å holde styr på.