(1)

Julespecial: Magiske, mystiske mysterier

audiobook


I anledning af julen har Marie støvet nogle Harry Potter-mysterier af, som hun vil vende med Rikke. Alle mysterierne relaterer til den første bog i serien, og i denne julespecial forsøger vi at finde svar pü nogle af de forhold, som andre (müske mindre naive typer) ville kalde plothuller.

Vi kommer blandt andet omkring følgende spørgsmül:

- Hvilken sammenhÌng er der mellem Harrys første forvandlingstime og Rons hangryness i bog 7?

- Hvem er de mange magikere, som Vernon Dursley støder pü i kapitel 1?

- Hvilke risici ville Voldemort løbe, hvis han f.eks. besatte en stÌr?

Alohomora

Var du ogsü vild med Harry Potter-bøgerne, og er du klar pü endnu mere magi?

I ”Alohomora” læser veninderne Rikke og Marie J.K. Rowlings ikoniske troldmandsbøger og låser op for den magiske verdens temaer, symboler og hemmeligheder gennem hvert kapitel.

Uanset om du er en rendyrket Hermione Granger udi magiske studier eller netop er trüdt ind pü Hogwarts, er der plads til alle ved dette Gryffindor-langbord. Der bliver nÌrlÌst og nørdet med detaljer, og hvis du er bidt af en gal magiker, er dette podcasten for dig.

Følg med pü Facebook: Alohomora

Følg med pü Instagram: alohomorapod

Rikke Kier (f. 1985) er uddannet cand.mag i dansk og klassiske studier og arbejder med Internationale Uddannelsesprogrammer i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Hun bor i Odense, og hendes primĂŚre Hogwartskollegie er Hufflepuff.

Marie Østergaard (f. 1987) er uddannet cand.mag. i dansk og idrÌt og arbejder som lÌsevejleder og gymnasielÌrer. Hun underviser i dansk og idrÌt. Hun bor i Odense, og hendes primÌre Hogwartskollegie er Gryffindor.