(0)

Kaptajn Krudt

E-book


Kaptajn Krudt er en herlig billedbog af det danske makkerpar, Kasper Lapp og Kenneth Hegelund. Splitteminebramsejl, hvor er der smÊk pÄ farver, illustrationer og fortÊllingen, nÄr piraternes tabte paradis skal findes.

Kaptajn Krudt elsker at lÊse. Ja faktisk vil han hellere lÊse i sin bog end vÊre pirat, men det er ikke nemt at fÄ lov til, nÄr man er kaptajn pÄ et sÞrÞverskib. Og det hele er meget vÊrre endnu. Kaptajn Krudts far, Kaptajn Kanon, var nemlig en rigtig vild pirat, der skÞd med kanoner, sÄ Kaptajn Krudt kan ikke slippe udenom: Han mÄ hjÊlpe sit mandskab med at skaffe rom og beskÞjter. OgsÄ selvom han ved, at folk bliver kede af det, nÄr de bliver plyndret.

En dag dukker Kaptajn Krudts sÞster Sorte Lizette op pÄ sit sÞrÞverskib. Hun er vÊldig irriterende, for hun snakker altid om, at bÞger kun er for landkrabber, og at Kaptajn Krudt er en sÞlle pirat. Heldigvis sejler hun snart videre, men Kaptajn Krudt fÄr ikke lov til at slappe af. SÄ snart Sorte Lizette er forsvundet i det fjerne, stÄr nemlig selveste Kaptajn Kanon, Kaptajn Krudts far, pÄ dÊkket. Han rÊkker sin sÞn et gammelt kompas, som vil vise vej til en sagnomspunden skat, og straks er han vÊk igen.

Kaptajn Krudt undrer sig, for hvorfor vil hans far give ham en skat? Kaptajn Kanon har nemlig aldrig vĂŠret flink! Alligevel begiver han og mandskabet sig pĂ„ skattejagt, men hvem ender mon med at fĂ„ skatten? Der er flere, der fĂ„r sig en gevaldig overraskelse – den ene bedre end den anden.

Kaptajn Krudt er skrevet af Kasper Lapp, der er forfatter og spildesigner. Han skriver til bÄde bÞrn og voksne og arbejder ogsÄ med computer- og brÊtspil.

Bogen er illustreret af Kenneth Hegelund, der er tegner og illustrator. Udover at lave illustrationer til aviser, bÞger og ugeblade, arbejder han ogsÄ med logoer og reklametegninger.