(1)

Ketil Brandt (4) - Den finske patriot

audiobook & e-book


Der er diplomatisk krise mellem EU og USA pÄ den ene side og Rusland pÄ den anden. Den kendte russiske homo-aktivist Sevastian Sidorov er fundet myrdet i en sauna i det Þstlige Finland, og sporet peger mod Rusland. Den danske journalist Ketil Brandt bliver sendt til Finland for at dÊkke den sprÊngfarlige sag og befinder sig snart i et speget spil mellem aktivister, nationalister, den ortodokse kirke, udenlandske ambassadÞrer og inderkredsen omkring den finske prÊsident.

Alt for sent indser Ketil, hvor farligt spillet er, og hvorfor Sidorovs morder ogsÄ selv er pÄ flugt.

Henrik Bruns krimiserie om den hÄrdkogte, danske journalist Ketil Brandt bestÄr af fem bÞger med storpolitisk tilsnit - og den vilde jagt pÄ forbryderne gÄr som oftest gennem det meste af Europa.

Henrik Brun (f. 1968) er en dansk journalist og krimiforfatter. Han trÊkker med sine plot, researchrejser og karaktertegninger blandt andet pÄ over 20 Ärs erfaring som journalist og redaktÞr pÄ henholdsvis Information og Kristeligt Dagblad. Henrik Brun har modtaget EU-kommissionens prestigefyldte Lorenzo Natali Prize for journalistik inden for menneskerettigheder, demokrati og udvikling, ligesom han har vÊret blandt de nominerede til den danske Cavling-pris.


Narrator: Jesper BĂžllehuus
Duration: