(18)

Kiinalainen jumala

audiobook & e-book


Entinen intiaaniasiamies Brennan Ellis on murhattu, ja Juho HelapÀÀn toveri Naamioratsastaja aiotaan hirttÀÀ murhasta syytettynÀ. Juho alkaa selvittÀÀ tapausta ja saa pian selville, ettÀ Ellis oli saanut potkut työstÀÀn vÀÀrinkÀytöksistÀ epÀiltynÀ, vaikka syypÀÀ laittomuuksiin on ollut kauppias Hoffenschneider.

Ruumistakin on mahdotonta tunnistaa varmasti Ellisiksi, koska kasvot ovat tohjona. EntÀ jos uhri onkin joku muu? Kun Hoffenschneiderin miehet katkaisevat lossin köydet Juhon ollessa kyydissÀ, hÀjylle alkaa selvitÀ, millÀ keinolla hÀn voi pelastaa toverinsa hirttotuomiolta.

Kiinalainen jumala kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo historiallisista lÀnnensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkÀÀnteitÀ sÀÀstelemÀttÀ.

HÀrmÀn hÀjy Juho Kaaponpoika HelapÀÀ vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lÀnnentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.

Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistÀ rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hÀn kirjoitti myös lÀnnenlukemisto FinnWestiin.


Narrator: Markus Asunta
Duration: