(1)

Klar for keto: den komplette boken om ketogen kost

E-book


Vil du bli din beste utgave av deg selv? FÞlger du en ketogen diett, fÄr du muligheten til nettopp dette - det er i ketose at "the magic happens".

Med keto fÄr du stabilt blodsukker og kroppen begynner Ä bruke fett som drivstoff. NÄr det skjer, reduserer du kroppens sÄrbarhet for betennelser, samtidig som du optimaliserer kroppens hormonbalanse. Da blir kroppen din veldig glad! I denne komplette boken om ketogen kost forklarer Martina Johansson pÄ en tydelig og lettforstÄelig mÄte hva du skal spise, og hvordan du lÊrer deg Ä lytte til kroppens signaler. LÊr hvordan du setter sammen riktige mÄltider som lar deg prestere bedre pÄ jobb og trening, fÄ bedre sÞvn og bedre fettforbrenning.

Det handler ikke om god helse, men om optimal helse. Bli din beste utgave av deg selv - det hele starter med maten. Dette er ingen mirkalkur eller en to-ukers quick fix; Keto er et valg du tar for Ä fÄ det bedre - pÄ alle mÄter! Keto er et livsstilsvalg og et valg om Ä spise mat som kroppen liker. Det er et kosthold som ikke bare holder deg frisk, men som ogsÄ kan brukes i bekjempelsen av en rekke sykdommer og ubalanser.

Martina Johansson er en av Skandinavias fremste ambssadÞrer pÄ ketogen kost. Hun har spist keto i ti Är, og blitt frisk fra alvorlig mage- og tarmsykdom.