(0)

Knaldroman

E-book


’”SĂ„ fortĂŠl mig noget sĂ„ jeg kan falde i sĂžvn.”

”Hvad skal det vére for noget?”

”Jeg er ligeglad, et eller andet med kérlighed.”

Willem lĂŠnede sig ind over hende; han kunne ikke blive klog pĂ„ hende, enten var hun fuld eller ogsĂ„ benyttede hun enhver lejlighed til at udvide kundekredsen. ”Er du beruset?”

”Nej.”

”Okay, altsĂ„ et eller andet med kĂŠrlighed.”

”Ja.”’

Sexarbejderen Lou arver et Picasso-maleri af en af sine velhavende kunder. Da det viser sig, at kunden dÞde under elskovsakten, sender hans efterladte familie en privatdetektiv i hÊlene pÄ Lou for at finde ud af, om hun gjorde det af med ham med vilje. PÄ et natfly kommer hun til at sidde ved siden af Willem, der viser sig at vÊre lejemorder. Samtidig er han muligvis den eneste, der kan beskytte hende mod de farer, der lurer, nÄr flyet lander.

”Knaldroman” indeholder alle de elementer, man forbinder med knaldromaner og mere til. Den er utroligt spĂŠndende, men byder samtidig pĂ„ en psykologisk indsigt i de nĂžje optegnede karakterer, som giver den et langt dybere lag end det, man ellers forbinder med genren. I lĂžbet af bogen mĂžder vi et vĂŠld af vidt forskellige typer, hvis liv vikles sammen pĂ„ de mest utĂŠnkelige mĂ„der.

”Knaldroman” udkom fĂžrste gang pĂ„ tysk i 2002. Denne oversĂŠttelse er fra 2003.

"Den har det hele og lidt til. Velskrevet og spĂŠndende."

- Litteratursiden

Bodo Kirchhoff (f. 1948) er en tysk forfatter, der har udgivet et vÊld af populÊre romaner. Mange af hans romaner er blevet oversat til fremmedsprog og har opnÄet stor anerkendelse bÄde inden for og uden for Tysklands grÊnser. Bodo Kirchhoff har modtaget flere priser for sine bÞger, heriblandt den prestigiÞse Deutscher Buchpreis. Han romaner kredser om temaer som kÊrlighed, sorg, forholdet mellem mÊnd og kvinder og tab.