(0)

Kriserum 4

E-book


For to et halvt ür siden var Nick Stone pü mission i Syrien for at kidnappe en formodet terrorist. Med sig havde han en rÌkke barske fyre og en kvinde, Sarah, som Nick tidligere havde haft et forhold til. Operationen slog fejl, da Sarah under en skudveksling drÌbte den mand, de skulle have bortført. Nu er Sarah forsvundet, og Nick, som arbejder for den britiske efterretningstjeneste, für til opgave at opspore hende.

Ifølge myndighederne udgør Sarah i dag en alvorlig risikofaktor, og Nick für ordre til at drÌbe Sarah, hvis det lykkes ham at finde hende. Det gør det, men Sarah beretter, at hun har infiltreret en gruppe terrorister, som planlÌgger et attentat mod Netanyahu og Arafat under et topmøde med PrÌsident Clinton i Det Hvide Hus, og at de mü sÌtte alt pü et brÌt for at afvÌrge mordet.

Det viser sig, at sagen har forbindelse med den mislykkede operation i Syrien, og snart er Nick viklet ind i et højspÌndt drama, hvor ikke alt er, hvad det ser ud til at vÌre. Forude venter en rÌkke rystende og blodige afsløringer, som kaster Nick og Sarah ud i et dramatisk opgør.

Kriserum 4 er den anden i rĂŚkken af spĂŚndingsromaner om den tidligere CIA-agent Nick Stone.