(731)

Kuka on pomo

audiobook & e-book


Kunnon nauru kuluttaa kaloreja ja laskee verenpainetta! Sophie Kinsellan romaani on iskee somemaailman ytimeen.

Katie Brenner on velho markkinoimaan. SitÀ vain ei tajuta tyylikkÀÀssÀ lontoolaistoimistossa, josta hÀn saa potkut. IsÀn maatilamatkailukohteen Katie sen sijaan nostaa taidoillaan kaikkien huulille.

Maalaistyttö Katie taitaa markkinoinnin salat. Vain itsensÀ markkinoinnissa hÀn ei ihan pÀrjÀÀ, vaikka pÀivittÀÀ sometilejÀÀn minkÀ ehtii. Kun Katie palaa kovasta CitystÀ maalle ja tarttuu toimeen isÀnsÀ vihermatkailuhankkeessa, niin eipÀ aikaakaan kun Lontoon trendikkÀimmÀt tyypit jonottavat pÀÀsyÀ maatilan luomuruoan lÀhteille. Jonossa seisovat myös Katien entinen pomo ja pomon pomo, upea Alex.

Sophie Kinsella on englantilaisen Madeleine Wickhamin (s. 1969) pseudonyymi. Kinsella opiskeli Oxfordissa ja työskenteli taloustoimittajana ennen ryhtymistÀÀn kirjailijaksi. Huippusuositun Himoshoppaaja-sarjan pÀÀhenkilö Becky Bloomwood on hÀnkin taloustoimittaja, joka ironista kyllÀ ei onnistu pitÀmÀÀn omaa talouttaan kunnossa. Putiikit ovat tÀynnÀ houkutuksia, ja hÀiden jÀrjestÀminen sekÀ lapsen saaminen saavat Beckyn keksimÀÀn parikymmentÀ ihan uutta tapaa kÀyttÀÀ rahaa... Kerta toisensa jÀlkeen hÀn saattaa itsensÀ pinteeseen luottokortin vinkunan sÀestyksellÀ. Becky ei kuitenkaan ole lannistuvaa sorttia, vaan on kehittÀnyt punaisen puolelta pelastautumisesta ihan oman taiteenlajinsa. Sophie Kinsella asuu Lontoossa miehensÀ ja neljÀn poikansa kanssa. Omien sanojensa mukaan hÀn on raha-asioissa hyvin sÀntillinen. HÀnen siskonsa Gemma Townley on myös kirjailija.


Narrator: Leena Pöysti
Duration: