(18)

Kvindefantasier III

audiobook & e-book


I januar 2021 udgav syv kendte, danske kvinder den dampende hede novellesamling ’KVINDEFANTASIER’ med otte selvstĂŠndige, erotiske noveller. Novellesamlingen blev et hit, skabte massiv medieomtale om kvinder og lyst, lĂ„ pĂ„ bestsellerlisten i mĂ„nedsvis og fĂžrte til udgivelsen af bĂ„de ’KVINDEFANTASIER II’ og en ’MANDEFANTASIER’.

Med ’KVINDEFANTASIER III’ er stafetten givet videre til ALT for damerne og deres lĂŠsere. Hvor de tre fĂžrste bĂžger bevĂŠgede sig i de kendte kvinders og mĂŠnds univers, giver denne samling ordet til alle de andre vidunderlige kvinder, der findes i det danske land: singlekvinder, gifte kvinder, yngre og ĂŠldre. Novellerne i ’KVINDEFANTASIER III’ er sĂ„ledes nĂžje udvalgt blandt de mange, der blev sendt ind til en konkurrence udskrevet i samarbejde mellem Elisa Lykke og ALT for damerne. Det er ti historier, som afspejler den danske kvinde og hendes fantasier og erfaringer. De udvalgte fantasier er forfattet af kvinder, der elsker at skrive, og som er fascinerede af det, som sex kan pĂ„ skrift i forhold til det store, visuelle marked. Om foreningen af erotisk novellesucces og ALT for damernes lĂŠsere siger chefredaktĂžr Rikke Dal StĂžttrup: ”Vores lĂŠsere er helt almindelige kvinder, der har elsket, vĂŠret i sorg, fĂždt, givet og taget og levet. Novellerne afspejler et realistisk, men fantasifuldt forhold til sex.”

Ideen til de pirrende samlinger af fantasier stÄr Manager og PR-agent Elisa Lykke igen for. I samarbejde med ALT for damerne har hun udvalgt de ti noveller forfattet af magasinets lÊsere: Cristel Cristine Catherine Aaen Emé, Tilde Liv Andersen, Tijana Duus, Astrid Willum, Ulrika Louisa Bjerregaard, Mette KjÞlstad, Anette Nygaard, Wenche Thinnesen Vogtmann, Tina Marie Kragh Jensen og Yasmin Elvira Steenholdt.

For at lade fantasien flyde frit fremgÄr det ikke, hvem der har skrevet hvilken novelle. Det mÄ lÊseren selv fantasere om 



Narrator: Bibi Deva Sabbrin
Duration: