(50)

Lost Hills

audiobook & e-book


””Lost Hills” Ă€r Lee Goldberg nĂ€r han Ă€r som bĂ€st.” – Michael Connelly, New York Times-bĂ€stsĂ€ljande författare.

”Rysligt spĂ€nnande! ”Lost Hills” Ă€r den perfekta kombinationen av action och spĂ€nning, inte minst Ă€r Eve Ronin en av de bĂ€sta, nya kvinnliga karaktĂ€rerna pĂ„ Ă„ratal. Du kommer inte att kunna lĂ€gga ner den hĂ€r boken!” – Lisa Gardner, New York Times-bĂ€stsĂ€ljande författare.

NÀr den unga polisen Eve Ronin arresterar en vÀrldskÀnd filmstjÀrna fÄngas det pÄ film och videon blir viral. Los Angeles polischef, som Àr i desperat behov av bra PR, bestÀmmer sig för att anstÀlla numera hjÀltinnan Eve, som blir den yngsta mordutredaren i utskottets historia. Men Eve mÄste bevisa för sina nya kollegor att hon förtjÀnar positionen. NÀr hon och hennes snart pensionerade kollega blir kallade till en brutal och blodig brottsscen i ett hus fÄr hon chansen att göra just det. Huset tillhör en ensamstÄende mamma och hennes tvÄ barn, men trots spÄren av blod finner de inga kroppar.

Jakten pÄ gÀrningsmannen tar fart och samtidigt mÄste Eve tampas med pressen frÄn media och sina kollegor. Det blir en svÄr prövning som antingen kommer att bana vÀg för hennes karriÀr, eller totalt ödelÀgga henne.

Lee Goldberg Ă€r en amerikansk författare, journalist, manusförfattare och producent. Han Ă€r frĂ€mst kĂ€nd för sina bĂ€stsĂ€ljande thrillers ”Lost Hills” och ”True fiction”, samt sitt arbete med flertaliga tv-serier. Goldberg har tvĂ„ gĂ„nger blivit nominerad till Edgar Award.


Narrator: Lo Tamborini
Duration: