(1)

Luxe 2: Rygter

audiobook & e-book


New York City 1899.

Manhattans overklasse har taget afsked med sin mest lysende stjerne, den dybt betagende miss Elizabeth Holland. Men hendes mystiske og alt for tidlige dÞd fÄr rygterne til at svirre om den ellers sÄ fine familie. Mens de nÊrmeste endnu bÊrer sorg, ses Elizabeths sÞster, den ukuelige Diana, i selskab med ikke blot én, men tre ugifte gentlemen. Men er det i virkeligheden en helt fjerde, som hendes hjerte bejler til i al hemmelighed?

I de fine kredse betyder det gode omdÞmme alting, og familien Holland har ikke rÄd til at vÊre genstand for onde rygter i Manhattans celebre sladderspalter


Der er en hÄrfin grÊnse mellem sandhed og lÞgn, kÊrlighed og had. Bag komediespillet skjuler sig en stÞrre sammenhÊng, som er tÊt pÄ at blive afslÞret.

Anna Godbersen (f. 1980) er en amerikansk forfatter, som debuterede i 2007 med den historiske roman ”Luxe”, som blev den fĂžrste i en serie af ungdomsromaner, der foregĂ„r i New York Citys selskabsliv omkring Ă„r 1900. Sidenhen er det blevet til en lang rĂŠkke romaner, som alle har opnĂ„et stor succes verden over.


Narrator: Lise Koefoed
Duration: