(112)

Mamma var seriemorder

audiobook & e-book


Det har gÄtt mer enn ti Är, men nÄr sÞstrene Nikki, Sami og Tori Knotek hÞrer ordet mamma, er det som Ä bli fanget av en Þrns skarpe klÞr, da Äpnes dÞren til minner som har vÊrt deres hemmelighet siden barndommen. Helt til nÄ.

Bak lukkede dÞrer pÄ familiens gÄrd i Raymond, Washington, utsatte jentenes sadistiske mor Shelley dem i Ärevis for forferdelig mishandling, med nedverdigelser, tortur og psykisk terror. En trassig motstand utviklet seg hos sÞstrene, noe som gjorde dem mindre sÄrbare enn Shelly forestilte seg. Da ogsÄ andre ble dratt inn i morens mÞrke og perverse spill, fant sÞstrene mot og styrke til Ä rÞmme fra et stadig intensere mareritt, et mareritt som endte i flere mord.

"Mamma var seriemorder" er en overlevers opprivende og hjerteskjĂŠrende historie om ondskap – og om friheten og rettferdigheten som Nikki, Sami og Tori risikerte livet for Ă„ slĂ„ss for. SĂžstre for alltid, men ikke lenger ofre, de er kvinner som fant lys i mĂžrket. De er sterke kvinner i dag – fulle av kjĂŠrlighet, de er elsket og de er i stand til Ă„ gĂ„ videre i livet.


Narrator: Ingjerd Egeberg
Duration:

4.2

112 ratings

Ann-Kristin

6/18/2024

Drit kjedelig forteller stemme. Gadd ikke hĂžre med enn 20 min. Synd da dette Ăždela alt

Anne-Marie

4/13/2024

Grusom historie

Bente

4/1/2024

forferdelig tema. vanskelig Ä forstÄ hvordan et menneske kan vÊre slik. lÊrerik.