(0)

Manden der forsvandt

E-book


Dommer Lobbett er en mand, der ved for meget – og for lidt. Han efterstrĂŠbes af den frygtede Simister-bande, for han har fĂ„et flere af dens store fisk bag lĂ„s og slĂ„, mens sporet af hovedmanden stadig er dunkelt.

Lobbett forlader Amerika sammen med sine to voksne bÞrn, fordi flere personer i kredsen omkring ham er blevet myrdet. Albert Campion redder ham fra den visse dÞd pÄ skibet pÄ vej til England og rÄder ham til at stole pÄ hans bistand.

Campion tilbyder familien et fristed hos nogle venner i det afsides liggende Suffolk, men en lokal begÄr selvmord, dommer Lobbett forsvinder, og hans datter bliver kidnappet. Hvad er dommerens hemmelige viden, som er nÞglen til gangsterbossen Simisters identitet?

Hvordan blev dommeren kidnappet fra en labyrint pÄ dette Þde sted? Kan Albert Campion og hans sÊrprÊgede adjudant Lugg, som er tidligere kriminel, komme til bunds i sagen og afdÊkke Simisters sande ansigt, inden det er for sent? De har kun en stor kasse med bÞrnebÞger at gÄ ud fra.

"Manden der forsvandt" er den fĂžrste historie, hvor Margery Allingham lader detektiven Albert Campion optrĂŠde. Handlingen udspiller sig i Essex, hvor Margery Allingham tilbragte ferier som barn.