(1)

Mathilde Norholt, kode: 5-3-3-2

audiobook


I denne nye sÊson af Talmagi taler vÊrt Annasophia med en rÊkke interessante gÊster og gennemgÄr deres talmagi-kode.

GÊsten i denne episode er skuespiller Mathilde Norholt, kendt fra bl.a. tv-serien Lykke. Hun er spÊndt pÄ at lÊre mere om talmagien og hendes egen spiritualitet, og hvorfor netop 2-tallet kan vÊre en forklaring pÄ hendes ungdommelige energi. Sammen bliver Annasophia og Mathilde klogere pÄ, hvad tallenes symbolik ellers kan fortÊlle om Mathildes passion for teatret og kÊrlighed til dyr . Til sidst har Mathilde taget et spÞrgsmÄl med, som Annasophia vil forsÞge at besvare med talmagien.

Talmagi

Din fĂždselsdato rummer en kode, der fortĂŠller noget om, hvem du er.

Tallene 1-9 indeholder unikke budskaber og energier, og gennem dem kan du lÊre at forstÄ dig selv og din omverden pÄ et dybere plan. NÄr vi kender os selv, har vi det bedre og kan trÊffe bedre valg. Og nÄr vi har en stÞrre forstÄelse for os selv og andre, kan vi gÞre verden til et bedre sted at vÊre.

Annasophia Petri Holm (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Derudover er hun yogalĂŠrer, astrolog og numerolog. Annasophia stĂ„r bag de to podcasts ”Det spirituelle hjĂžrne” og ”Det astrologiske hjĂžrne” samt bĂžgerne ”Alt det, vi ikke ser” og ”Talmagi”.