(0)

Med en doft av honung

audiobook


Hanna frodas i den lantliga idyllen pÄ sin morfars gamla gÄrd och finner stor glÀdje i arbetet pÄ barnkliniken i BorÄs. Tillsammans med vÀnnerna, Lisa och Kajsa, har hon skapat en hobbygrupp som osar av mysig gemenskap. Lisa visar upp sin talang inom glaskonst, Kajsa fÀrglÀgger livet med sin vÀxtfÀrgning och syr klÀder medan Hanna fortsÀtter att experimentera med sina hudvÄrdsprodukter.

Efter att dessutom ha hittat kÀrleken i Emil, kÀnns det som att livet Àntligen tagit fart igen. Men i skuggan av nyförÀlskelsen lurar Hannas ex, Anton, och han drar sig inte för fula knep.

“Med en doft av honung” Ă€r den andra fristĂ„ende delen i serien “Morfars gĂ„rd”. Det Ă€r en hjĂ€rtevĂ€rmande feelgood-roman om kĂ€rlek, vĂ€nskap och att förverkliga sina drömmar.

Linnea Carlsson har arbetat inom bÄde öppen och sluten vÄrd. Som ung blev hon intresserad av att tillverka högklassiga hudvÄrdsprodukter av naturliga rÄvaror. Andra intressen Àr odling av egna kryddor och örter. Hon Àlskar att lÀsa och började skriva pÄ allvar som vuxen.


Narrator: Frida Bergh
Duration: