(207)

Mer jul i Snowdonia

audiobook & e-book


Det börjar verkligen dra ihop sig i walesiska Snowdonia. Julen Àr Äterigen pÄ ingÄng och i den lilla byn Bach Tref MÎr har Hollys pub, Harpan och grisen, Àntligen börjat gÄ med vinst. Det betyder dock inte att Holly sjÀlv Àr helt nöjd. Hon Àr nÀmligen ytterst misstÀnksam mot pojkvÀnnen Baptistes nyinflyttade samarbetspartner, Alys. NÄgonstans ligger en hund begraven, men Àn har hon inte lyckats lista ut var. Ska hon lyda Baptistes rÄd och slÀppa saken?

Holly söker hjÀlp hos Chloe, som i sin tur gör sitt bÀsta för att lösa sin adoptivdotters problem i skolan. Till jul har hon dessutom bjudit in Ethan och Colin till herrgÄrden. Efter en anstrÀngande tid, med intensiva studier och auktoritÀra förÀldrar, ser de bÄda mÀnnen fram emot en paus frÄn Cambridge. Men just som de gör sig redo för resan, dyker plötsligt en ovÀntad gÀst upp. Allt Àr sÄledes inte frid och fröjd nÀr julhelgen nÀrmar sig med stormsteg. Och bortom horisonten lurar ett olycksbÄdande ovÀder...

Lilly Emme Àr en kattÀlskande författare som skriver rappa och humoristiska feelgoodberÀttelser, som ofta stannar kvar i hjÀrtat hos lÀsaren. Efter att ha bott mÄnga Är i Cambridge, England, ÄtervÀnder hon gÀrna dit i sina böcker.


Narrator: Jenny Lindberg
Duration: