(11)

Mickeys autocamper

audiobook


Vennerne skal pÄ camping, men Mickey er sÄ optaget af at spille sit elektroniske fiskespil, at han ikke lÊgger mÊrke til, hvad der foregÄr omkring ham. Det gÞr ikke det hele bedre, at Andersine er opslugt af en lydbog, og Anders helst bare vil se TV-serie. FÄr Minnie og Fedtmule deres venner til at lÊgge skÊrmene fra sig og nyde turen?

SlĂ„ Ăžrerne ud og tag pĂ„ eventyr med Mickey, Minnie, Fedtmule, Pluto, Anders, Andersine, Rip, Rap og Rup og resten af Andeby. Flyv med Mickey pĂ„ rumrejse, vĂŠr med, nĂ„r Fedtmule fanger en kĂŠmpefisk og bliver konge, og tag med Anders pĂ„ en vild sejltur. Du kan ogsĂ„ tage med Minnie pĂ„ skattejagt og fejre fĂždselsdag med Andersine. PĂ„ med handsken og din allerflotteste hat – nu skal vi af sted!

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med pĂ„ eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, LĂžvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. SlĂ„ Ăžrerne ud og lĂŠn dig tilbage – mod det uendelige univers!


Narrator: Sonny Lahey
Duration: