(10)

Middag med Geir - erotiska noveller

audiobook & e-book


"Tiden gick snabbt i det trevliga sĂ€llskapet. Vi pratade om allt möjligt – han var officer och kom hĂ€rifrĂ„n, kĂ€nde till alla platser och namn. Grytan gled lĂ€tt ner tillsammans med ölen han hade tagit med sig frĂ„n byn nere i dalen. Det började bli mörkt utanför och vi blev sittande tysta, trötta och nöjda."

NÀr jag kom fram till fjÀllstugan och tog av mig ryggsÀcken kÀnde jag mig nöjd och trött efter tre dagar pÄ fjÀllet. Det jag lÀngtade mest efter var ett kallt bad i fjÀllvattnet. Jag gick ner till tjÀrnen nÀr jag plötsligt hörde hur nÄgon gick in genom stugdörren. Inte ensam lÀngre, tÀnkte jag och gick den korta biten tillbaka mot stugan och dÀr stod han. Mannen med stort M: lÄng, mörk, bredaxlad med hÄr pÄ bröstet. "Hej, jag heter Geir", sa mannen med djup röst och strÀckte fram en stark hand. "Det Àr visst bara vi tvÄ hÀr. Ska vi Àta middag tillsammans?"

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.


Narrator: Adam Green
Duration: