(0)

Midnatsduellen (De Vises Sten #9)

audiobook


Lumos! Med kun et spinkelt lys fra vores tryllestave lister vi i hÊlene pÄ vores Gryffindorvenner, nÄr de begiver sig afsted for at konfrontere Malfoy og hans kumpaner. Er det modigt eller dumdristigt? Det er netop spÞrgsmÄlet, nÄr det kommer til bÄde denne og andre centrale scener i dette kapitel.

Vi har valgt, at temaet skal vÊre 'dumdristighed', og med dette valg afslÞrer vi mÄske, at der er en Hermione gemt i os begge. BedÞm selv, om vi burde lÊre at give mere plads til vores indre Ron Weasley.

Vi kommer blandt andet omkring fÞlgende spÞrgsmÄl:

- Er det oprindeligt Malfoys intention at dukke op til midnatsduellen mod Harry – og hvorfor vélger han Crabbe som sin sekundant?

- Hvordan kan Harry og co.’s nattevandring ses som forvarsel for centrale scener og alliancer senere i bogserien?

- Hvilken rolle spiller skildringerne af Ron og Hermione for lĂŠserens nuancering af Harrys karaktertegning?

I Lumossegmentet gÞr Rikke os klogere pÄ den Êdle kunstart troldmandsdueller og fÞrer os gennem skelsÊttende dueller i Harry Potter-serien.

Alohomora

Var du ogsÄ vild med Harry Potter-bÞgerne, og er du klar pÄ endnu mere magi?

I ”Alohomora” lĂŠser veninderne Rikke og Marie J.K. Rowlings ikoniske troldmandsbĂžger og lĂ„ser op for den magiske verdens temaer, symboler og hemmeligheder gennem hvert kapitel.

Uanset om du er en rendyrket Hermione Granger udi magiske studier eller netop er trÄdt ind pÄ Hogwarts, er der plads til alle ved dette Gryffindor-langbord. Der bliver nÊrlÊst og nÞrdet med detaljer, og hvis du er bidt af en gal magiker, er dette podcasten for dig.

FÞlg med pÄ Facebook: Alohomora

FÞlg med pÄ Instagram: alohomorapod

Rikke Kier (f. 1985) er uddannet cand.mag i dansk og klassiske studier og arbejder med Internationale Uddannelsesprogrammer i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Hun bor i Odense, og hendes primĂŠre Hogwartskollegie er Hufflepuff.

Marie Østergaard (f. 1987) er uddannet cand.mag. i dansk og idrÊt og arbejder som lÊsevejleder og gymnasielÊrer. Hun underviser i dansk og idrÊt. Hun bor i Odense, og hendes primÊre Hogwartskollegie er Gryffindor.