(0)

Mielipidejohtaja: voittajan resepti toimialasi valloitukseen

E-book


Ala toimialasi mielipidejohtajaksi. Valjasta sisÀltömarkkinointi ja sisÀinen markkinointi takomaan tulosta.

Mielipidejohtaja sisÀltÀÀ markkinoiden valloituksen reseptin: ainekset, joita tarvitset mielipidejohtajuuden rakentamiseen ja kilpailijoidesi kampittamiseen. Ne eivÀt ole rakettitiedettÀ, vaan kÀytÀnnöllisiÀ periaatteita, joilla yritys nousee itseÀÀn isompaan asemaan markkinoilla. Kirjan avulla laadit valloitussuunnitelman (sisÀltöstrategian), kokoat joukkosi yhden tavoitteen taakse (sisÀinen markkinointi) ja viet suunnitelman kÀytÀntöön lukuisten työkalujen ja kÀytÀnnönlÀheisten suunnitelmien voimin (sisÀltömarkkinointi). NÀin ansaitset yrityksellesi suunnannÀyttÀjÀn ja vankkumattoman asiantuntijan eli alasi mielipidejohtajan roolin.

Tuloksena saat tapaamispyyntöjÀ kuin tyhjÀstÀ, asiakkaan ongelmasta alkavia asiakaskeskusteluita, lyhyemmÀt ajat ensikontaktista pÀÀtöksentekoon, paremman hinnan kovassakin kilpailutilanteessa, maaliin meneviÀ kauppoja ja asiakkaan kasvavaa elinkaariarvoa. Kun muutat tekemisen tavoitteet rahaksi, saat sitoutettua kaikki yrityksessÀsi tekemÀÀn oikeita asioita yhteisen tavoitteen eteen. Tehokas markkinointi ei ole vain yksittÀisten sankareiden hommaa vaan koko yrityksen asia.

Teos sisÀltÀÀ lukuisia case-esimerkkejÀ yrityksistÀ, jotka ovat toimineet ja onnistuneet sisÀltömarkkinoinnissa ja sisÀisessÀ markkinoinnissa. Pystyt palaamaan kirjaan kerta toisensa jÀlkeen hakemaan tilanteeseesi sopivaa suunnitelmaa, työkaluja ja inspiroivaa esimerkkiÀ.

EsimerkeissÀ muun muassa

Alma 360, Digitalist Network, DMP, Fondia, Fonecta, F-Secure, Koodiviidakko, Kone Oyj, Neste Oil, Osuuskauppa HÀmeenmaa, Sales Energy Consulting SEC Oy, Snoobi, SOK, S-ryhmÀ, Stonesoft ja Varusteleka; asiantuntijahaastatteluissa Christina ForsgÄrd, Katleena Kortesuo, Ville Tolvanen ja Alf Rehn.