(9)

Monsterstationen: Katinka och pesten

audiobook & e-book


"Författaren har skapat en intressant och mÄngfacetterad fantasyvÀrld... Förutom att vara spÀnnande och bitvis lite tokrolig, sÄ handlar boken om att vara annorlunda, att lösa problem tillsammans" BTJ, Johan Karlsson (Betyg 4 av 5)

Katinka, Charlie och Fabo har öppnat ett café pÄ Monsterstationen, dÀr de serverar vÄfflor i mÀngder - monstervÄfflor med ingredienser frÄn Monsterland. FörsÀljningen gÄr lysande och Charlie och Fabo mÄste Äka till Monsterland för att köpa mer rÄvaror. Under tiden som de Àr borta kommer den elaka Tyranius till MÀnniskoland för att förvandla alla mÀnniskor till elaka monster. Han behöver en monsterarmé nÀr han ska ta över tronen i Monsterland. NÀr svartörten nÄr befolkningen Àr pesten lös. Hur ska Katinka, Jackson och tvillingarna klara ut det hÀr? Och nÀr det dessutom visar sig att monstervÄfflor ger oönskade effekter pÄ mÀnniskor, som till exempel sju fingrar, blir det brÄttom att hitta ett botemedel!

SpÀnningen Àr hög i Monsterstationen: Katinka och pesten, som Àr en fantasifull berÀttelse med fÀrgstarka karaktÀrer. FristÄende fortsÀttning pÄ Monsterstationen: Kvart över dimman.

Sagt om Kvart över dimman:

"En spÀnnande berÀttelse som ocksÄ rymmer humor... vÀlskriven, ett vardagligt sprÄk, lÀttlÀst för sin Älder. Betyg 4 av 5" - BTJ, John Karlsson

"Det Àr en serie och det Àr bra för jag vill lÀsa mÄnga fler Monsterstationen-böcker." - Philip, 8 Är

"Den Àr vÀldigt rolig och lite tokig. Man skrattar nÀr man lÀser den." - Gustav, 10 Är


Narrator: Mikael Rosengren

Duration: