(2)

Mulan - Helt til tops - En historie om selvtillid

audiobook


Mulan og hendes soldaterkammerater skal bestÄ en klatreprÞve. De er alle nervÞse, men sÊrligt Ling er bange for at dumpe. Den lille drage Mushu er ogsÄ plaget af dÄrlig selvtillid. Han tÞr ikke mere spy ild! Er der noget, Mulan og hendes venner kan gÞre for at hjÊlpe Ling og Mushu til at tro pÄ sig selv igen?

Lyt til magiske historier med Disneys vidunderlige prinsesser Jasmin, Rapunzel, Snehvide, Mulan, Vaiana, Tornerose, Askepot, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel og Merida. Tag med pĂ„ skattejagt med Ariel, kom til bal med Askepot, opklar mysterier med Snehvide og hold mĂ„nenytĂ„r med Mulan. Find din smukkeste kjole frem og puds dine glassko – nu skal du pĂ„ eventyr, som kun er en prinsesse vĂŠrdig.

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med pĂ„ eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, LĂžvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. SlĂ„ Ăžrerne ud og lĂŠn dig tilbage – mod det uendelige univers!