(0)

Natangreb

E-book


"Natangreb" fortÊller om et dÞgn under Anden Verdenskrigs ÞdelÊggende rasen. Den fortÊller om en lille tysk landsby, der ved en fejl bliver udvalgt til bombemÄl for det engelske flyvevÄben. Byen bombes sÞnder og sammen i stedet for det egentlige mÄl, og sÄledes Êndres livet for de fÄ overlevende beboere for bestandigt. Len Deighton, der selv var en del af Royal Air Force under Anden Verdenskrig fordÞmmer i "Natangreb" krigen og de mennesker, der trÊkker i trÄdene uden at ane, hvad deres beslutning kan betyde for de civile.

"En gribende, frygtelig fordĂžmmelse ikke blot af krig, men ogsĂ„ af den uafvendelige mekaniske proces der styrer krig... skrevet med formidabel kraft." – The Times, London

Len Deighton (f. 1929) er en britisk forfatter, der isÊr er kendt for sine spionromaner. Han bliver sÊdvanligvis anset som en af sin tids tre bedste spionromanforfattere (iblandt forfatterne Ian Fleming og John le Carré). Deighton fik sin litterÊre romandebut med vÊrket "Lynaktion Ipcress" i 1962, og romanen blev senere filmatiseret. Udover sin forfattergerning er Deighton en anerkendt militÊrhistoriker, kogebogsforfatter og illustrator.