(0)

Nattens Skygger 1 - Skyggesværdet

E-book


I NATTEN REGERER SKYGGERNE

Efter sin fars død søger Tiantalas mod byen Tor Barfu for at finde sin eneste nulevende slægtning og forhåbentlig starte et nyt kapitel. Tynget af sorg og nervøs over, hvad morgendagen vil bringe, begiver Tian sig ud på en rejse, der snart tager en helt anden drejning, end han troede mulig.

I sit nyfundne hjem, hvor han arbejder på sin onkels kro, møder Tian Himmeldværgenes prins. Prinsen skal snart starte på det prestigefyldte akademi Zylkanan og har brug for en livvagt, der ikke tiltrækker sig for meget opmærksomhed. Tian og prins Qil-Qinin må finde sig i hinandens selskab, samtidig med at de takler både snobbede overklassestuderende og den svære magiundervisning. Men det bliver snart det mindste af Tians problemer. Han opdager, at hans afdøde mor engang har gået på skolen, og det er ikke det eneste. Hun har efterladt spor, som tyder på, at hun var tilknyttet den farligste organisation, der findes.

Hvad der før havde været en mission om at finde sin plads i en ny tilværelse som forældreløs, bliver nu erstattet af længslen efter at finde svar på sine forældres død. Men det er ikke uden risiko at søge sandheden.

Skyggesværdet er første bind i Nattens Skygger.